sábado, 26 de mayo de 2012

Fotos excursión a Lluc

Finalmente hoy hemos realizado la excursión a Lluc. Tengo que decir que nos lo hemos pasado muy bien, y además el tiempo nos ha acompañado. Os añado algunas fotos que hemos hecho. Confío que al ver las fotos, todos aquellos que no habéis podido venir, hagáis lo posible por asistir a la próxima que se haga, y a todos aquellos que simplemente no habéis tenido gana, pues espero daros un poquito de "envidia sana"  viendo las fotos.































miércoles, 23 de mayo de 2012

Indecisos excursión sábado

Para aquellos indecisos que todavía os esteis pensando venir el próximo sábado a la salida de la Cofradía a Lluc, os comunico que según he podido leer hoy, coincidirá nuestra visita con una serie de actividades promovidas por el Consell Insular de Mallorca y que pueden ser interesantes en caso de que quede tiempo libre y a alguién le apetezca.
 
 
 
La primera edició ha estat presentada aquest matí al Consell de Mallorca amb la presència del director insular d'Esports, Joan Antoni Ramonell
El Consell de Mallorca ha acollit aquest matí la presentació de la primera edició de la Fira NaturEsport, que tendrà lloc el proper cap de setmana a Lluc, sota la coordinació de l'Ajuntament d'Escorca i el Santuari de Lluc i amb la col·laboració del Consell, el Govern de les Illes Balears i altres institucions i entitats. A la convocatòria informativa hi han estat presents el director insular d'Esports, Joan Antoni Ramonell; la directora de l'Institut Balear de la Joventut, María José Frau; el batle d'Escorca, Antoni Solivellas; i el responsable de l'empresa organitzadora, Rafael Durán.
Entre les activitats que es duran a terme tant el dissabte com el diumenge cal destacar, per una banda, l'espai dedicat als jocs infantils, que, a la zona d'acolliment de Lluc, centralitzarà, a partir de les 10 del matí i fins les 6 del capvespre, una diversificada oferta lúdica per als més petits, amb castells inflables, un taller de psicomotricitat per a infants, un taller de ciclocros, i atraccions com ara els ponis, el rocòdrom, la tirolina i el pont tibetà.
En el mateix horari, la Plaça dels Pelegrins serà l'escenari d'una fira comercial, on els visitants tendran també l'oportunitat d'assistir a una demostració d'equilibri amb 'slack liner', cursos de Nordic Walking, ràpel per a infants, i rutes i excursions guiades al santuari, el jardí botànic i l'entorn d'Escorca. A més, el Refugi de Son Amer acollirà una jornada de portes obertes, d'11 a 17 hores.
D'altra banda, el dissabte, a les 9.30 del matí, partirà, des de Son Amer, una excursió guiada a ses Voltes de'n Galileu, i a les 10 i les 10,30, respectivament, a la Plaça dels Pelegrins, es realitzarà un taller d'orientació familiar i una prova de Nordic Walking. A les 11,30 es celebrarà l'acte oficial d'inauguració de la fira, i ja el capvespre, a les 17 hores, els dispositius de Protecció Civil duran a terme una demostració amb cans de salvament a la zona d'acolliment de Lluc.

lunes, 7 de mayo de 2012

Recordatorio excursión

Os quiero informar que finalmente hemos podido hablar con el Prior de LLuc y no habrá problemas en la celebración de la misa en la que podamos asistir todos los compañeros que se apunten a la excursión. Ya os comenté que la excursión es gratuita y no requiere reserva, pero sería de agradecer que todos aquellos que tengáis intención de venir, nos lo hagáis saber para poder saber cuántos bancos nos tienen que reservar para la misa.
Un saludo y nos vemos pronto... o eso espero.